مقام معظم رهبری (مدظله العالی)  فرمودند:
همه دستگاه ها موظفند به سهم خود برای صحیح انجام شدن انتخابات تلاش کنند. انتخابات صحیح هم معلوم است چگونه انتخاباتی است. یک وقت عرض کردیم که انتخابات غلط و بد، فقط آن انتخاباتی نیست که آرای عوضی و تقلبی در صندوق ها بریزند؛ پیداست که در نظام جمهوری اسلامی، با نظارت هایی که هست، چنین چیزی على القاعده امکانپذیر نیست یا به آسانی امکانپذیر نیست. صحت انتخابات این است که انتخابات حقیقت معرب و خبردهندهی از آرای قلبی و تشخیص مردم باشد و حقیقت کوشش بشود که آگاهی به حدی برسد که این تشخیص، تشخیص صحیحی باشد.
 
ممکن است در دوران انتخابات، گوشه و کنار برای منحرف کردن افکار و آراء، و برای بد جلوه دادن حقایق، و برای کشاندن انتخابات در مجراهای رایج بین غربی ها - که با پول و با تبلیغات پولی و با خریدن افراد ضعاف النفوس و امثال اینها، رأیی را برای کسی، برای جناحی، برای گروه و حزبی درست می کنند؛ که این در خیلی از کشورهای دنیا معمول است - کارهای تبلیغاتی و بعضی وسوسه ها انجام بگیرد؛ اینها نباید باشد؛ یعنی مردم واقعا آگاهانه فکر کنند، انتخاب کنند و انتخاب خودشان را اعلام نمایند؛ این می شود آن شکل صحیح اسلامی که هر کسی آگاهانه به نحوی با نظام اسلامی بیعت می کند. وقتی که انتخابات به شکل صحیحی انجام بگیرد، حقیقتا بیعت مجددی است که آن شخص دارد انجام می دهد؛ و این چیز بسیار مهم و خوبی است.(1)
 
پی‌نوشت‌:
1- بیانات در دیدار با وزیر، معاونان، مشاوران و مدیران کل وزارت آموزش و پرورش 1370/10/25
 
منبع: انتخابات؛ لیلة القدر نظام اسلامی (آراء و نظرات مقام معظم رهبری درباره انتخابات)، بکوشش: سعید شیرازی، ناشر: انتشارات انقلاب اسلامی، تهران، 1390ش، ص 32